Máte rádi české čerty? Tady si je užijete
Čertovské sklepy v Chomutově. Zdroj: archiv město Chomutov
Co se chystá

Chomutov - Máte rádi české čerty? Chcete vidět, jak to vypadá v pekle? Tak vyrazte do Čertovských sklepů v Chomutově. Zážitek to bude nejen pro děti, ale určitě i pro dospělé.

‘Čerti se v Chomutově usadili ve sklepení Galerie Špejchar a budou tady až do 16. prosince. Při komentovaných prohlídkách vám samo peklo otevře své brány a vy budete moci vidět to, co jen málokterý smrtelník spatřil. Na vlastní oči uvidíte, jak to v takovém pekle chodí a dozvíte se ještě mnohem více.

Komentované prohlídky začínají každou celou hodinu (13:00, 14:00, 15:00 a 16:00). Peklo otevírá na objednání i pro školy, a to v dopoledních hodinách, stačí jen zavolat na pekelnou linku 774 101 124.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru