Ilustrační foto. Zdroj: www.trikralovasbirka.cz
Ilustrační foto. Zdroj: www.trikralovasbirka.cz
Co se chystá

Kadaň – Do Kadaně dorazí v pátek 6. ledna Tři králové. Udělejte dobrý skutek a přispějte v rámci největší dobrovolnické akce v Čechách do Tříkrálové sbírky. Na Mírovém náměstí bude celé odpoledne doprovodný program.

Stejně jako loni si i letos budete moci na Mírovém náměstí pohladit živé ovečky, vychutnáte si starostenský svařák a podíváte se, jak Marie s Josefem pečují o Ježíška v jesličkách. Skupina Madrigal zahraje a zazpívá pásmo koled. V 16:30 hodin se stanete svědky klanění Tří králů v podání divadla Navenek.

V průběhu celého odpoledne budou po náměstí i v přilehlých ulicích chodit skupinky Tří králů, aby vybrali co nejvyšší výtěžek na pomoc nemocným, handicapovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a dalším sociálně potřebným skupinám lidí, a to zejména v regionech, kde sbírka probíhá.

Program zakončí tříkrálová mše svatá v kostele Povýšení sv. Kříže (na náměstí).

Program:
Náměstí míru:
15:00 - 17:00 pohoštění, svařák od pana starosty, čaj, koláčky...
15:00 zahájení, vystoupení skupiny Madrigal
16:30 klanění Tří králů v podání divadla Navenek

Kostel Povýšení sv. Kříže
15:30 - 16:30 koncert žáků a učitelů ZUŠ Klementa Slavického
17:15 Tříkrálová mše

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru