První ochutnávka z programu letošních Chomutovských Vánoc. Bude opět rybí trh i bobování
Zdroj: Město Chomutov
Co se chystá

Chomutov – Jak budou vypadat Chomutovské Vánoce 2018? Město již zveřejnilo část programu, na který se můžete těšit. Všechny tradiční akce, včetně loňské novinky -  rybího trhu, nebudou chybět ani v letošním roce.

Vánoční strom se na náměstí slavnostně rozsvítí na první adventní neděli 2. prosince. Třetího prosince ve městě začne tradiční vánoční trh s doprovodným programem. Druhou adventní neděli si připomeneme, jak vypadaly Staročeské Vánoce. Třetí adventní neděli se otevře v parčíku u radnice rybí trh. Od 18. prosince si děti opět užijí vánoční bobování a na Štědrý den nebude chybět živý betlém

PROGRAM CHOMUTOVSKÉ VÁNOCE

2. prosinec

16.30 hodin

Rozsvícení vánočního stromu – koncert Daniela Hůlky, Kamily Nývltové a pěveckého sboru Comodo. Rozsvícení vánoční výzdoby, ohňostroj

3. - 23. prosince

10.00 - 19.00 hodin

Vánoční trh - doprovodný program v party stanu

8. - 9. prosince

10.00 - 18.00 hodin

Staročeské Vánoce - agentura Modua

16. prosinec

10.00 - 18.00 hodin

Ulov si kapříka. Otevření rybího trhu (v parčíku u radnice)

18. - 22. prosince

10.00 - 18.00 hodin

Vánoční bobování (Maximal Animal)

24. prosinec

11.00 - 15.00 hodin

Živý betlém a vánoční trh (agentura J. Stejného)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru