Klášterec nad Ohří - Kam přijede, tam budí pozornost. Do několika desítek českých měst přijede i letos červený vánoční Coca-Cola kamion. Která zastávka se Santou Clausem vám bude nejblíž?

1511cocacola

Vánoční kamion Coca-Coly při loňské zastávce v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek

Návštěvy vánočního kamionu se v českých i moravských městech staly již tradicí. Ani letošek nebude výjimkou. A samozřejmě také vyvolávají kontroverzní reakce především na sociálních sítích. Nicméně kam kamion přijede, tam je naprosto plno. V Ústeckém kraji se tahač s vánočním návěsem, Santou a skřítky zastaví v těchto městech:

  • 26. listopadu – Děčín – Albert, Uhelná
  • 27. listopadu – Ústí nad Labem - Albert, Krušnohorská
  • 28. listopadu – Litoměřice – Albert, Želetická
  • 10. prosince – Klášterec nad Ohří – U koupaliště

Vánoční kamion můžete očekávat vždy od 16. hodiny. Na památku se můžete vyfotit se Santovými skřítky a ti odvážnější mohou dokonce navštívit přímo jeho. Každý mu může pošeptat své přání nebo zarecitovat na pódiu pěknou básničku.

Fenoménu vánočního kamionu už využili první vtipálci a na facebooku zakládají fiktivní události s jeho příjezdem. Setkali se s tím například v Mostě, kde musel tamní magistrát kolující pozvánku dementovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru