Jirkov – Jirkovské centrum Archa připravilo pro děti a jejich rodiče na svátek svatého Martina lampionový průvod. Vyrazí v pátek 11. listopadu z jirkovského náměstí Dr. E. Beneše a dojde až na zámek Červený hrádek, kde na všechny účastníky čeká pestrý program.

Ilustrační foto. Zdroj: Archa Jirkov

Průvod vyjde z jirkovského náměstí v 16.30 hodin. Na zámku je pro všechny připraveno svatomartinské překvapení. Děti i dospělí si mohou těšit na divadelní představení, ohňovou šou a stánky s občerstvením. Pokud by někdo zatoužil po pořádné baště, může si dát v zámecké restauraci tříchodové Svatomartinské menu, v zámku pak budou moci děti navštívit Pohádkovou výstavu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru