Most - Mostecký Central připravil zajímavou akci pro všechny milovníky piva. V pátek 28. října ve 14 hodin odstartuje v tomto obchodním centru Pivní festival. Až do devatenácté hodiny se bude ochutnávat pivo z pěti regionálních pivovarů a soutěžit o zajímavé ceny.

Ilustrační foto

„Našeho prvního pivního festivalu, který v pátek pořádáme, se zúčastní pivovary Mostecký Kahan, Pivovar Ossegg, Pivovar Monopol, Lounský žejdlík a Na rychtě. Pro návštěvníky máme připraveny kromě ochutnávek i soutěže o hodnotné ceny. Doufám, že se tato akce osvědčí a budeme pokračovat i v dalších jejích ročnících,“ uvedla Barbora Krimová, marketingový koordinátor Central Most.

Součástí Pivního festivalu budou i soutěže, ceny budou velmi zajímavé. Vyhrát můžete poukázky do OC Central Most, Escape zone Teplice, Escape Most, poukázky na nákupy uzenin, výpočetní techniky do Comforu, zábavné hry od Albi. Dámy jistě potěší třeba kosmetický balíček od Yves Rocher.

Připravena bude i foto stěna, ochutnávky preclíků z mosteckého pekařství Oertelt a ochutnávky kvalitních uzenin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru