Chomutov - Střední škola technická, gastronomická a automobilní Chomutov - středisko Jirkov nabízí veřejnosti opět mošt ze školní moštárny. Zájemci si buď mohou odnést nápoj vyrobený ze školního ovoce nebo si nechat vyrobit mošt z ovoce vlastního.

Ilustrační foto

Moštování probíhá na nové moštovací lince ve středisku Jirkov. Mošt je stoprocentní přírodní šťáva, bez konzervantů, bez přidaného cukru, vody a barviv. Je určen buď k přímé spotřebě nebo je ošetřen pasterizací. Takto upravený nápoj má neotevřený trvanlivost 12 měsíců. Pro pasterizaci z vlastního ovoce je potřeba minimální množství 150 kilogramů jablek. V menším množství jablek bude pasterizace provedena s dalšími zakázkami zákazníků.

Moštování středisko Jirkov, Jezerská 272

Příjem ovoce od 7:30 do 9:00
Výdej moštu od 12:15 do 13:30

Cena moštu k přímé spotřebě

Cen z vlastního ovoce: 5 Kč/l
Ze školního ovoce 10 Kč/l

Cena moštu ošetřeného pasterizací a plněný do bag-in-box

Z vlastního ovoce 85 Kč/5l
Ze školních jablek 110 Kč/5l

Kontakt: 474 316 627, 474 316 791, 474 316 620

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru