Kadaň - Oblíbená hudební skupina Katapult opět míří do Kadaně. Tentokrát v rámci nového tour „Kladivo na život".

1810katapult

V sobotu 5. listopadu představí v kadaňském Orfeu i novou stejnojmennou desku, která vychází 28. října. Kromě nových skladeb určitě zazní i starší jako například „Hlupák váhá" či „ Já nesnídám rád", které znají snad všichni posluchači napříč věkovými kategoriemi. Kulturní zařízení Orfeum je pro frontmana Katapult - Oldu Říhu doslova mystickým místem a Kadaň patří mezi jejich nejoblíbenější koncertní zastavení, takže se můžete určitě těšit na notnou dávku energie a tradiční pokoncertní setkání s fanoušky.

Vstupenky za předprodejní cenu 280,- Kč lze zakoupit v Informačních centrech v Kadani, Klášterci nad Ohří, Chomutově nebo v síti Ticketstream. Na místě pak můžete pořídit vstupenku za 330 Kč.

Více info na www.kultura-kadan.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru