Kam s dětmi o podzimních prázdninách? V zooparku připravili dvoudenní ekotábor
Děti si například vyrobí papírové draky, které půjdou i pouštět. Foto: archiv zoopark
Co se chystá

Chomutov - Podzimní prázdniny se blíží a chomutovský zoopark připravil pro děti oblíbený ekotábor. Dvoudenní dobrodružství v přírodě bude opět plné zážitků.

Téma říjnového tábora je Barevný podzim a podzimní radovánky. Děti si například vyrobí papírové draky, které půjdou pouštět. U ohniště si zase opečou brambory. „Zároveň se dozví, jak se příroda připravuje na zimu a jak jí v tom můžeme pomoci,“ dodává ekolog zooparku a vedoucí tábora Václav Brožka.

Ekotábor se koná v pondělí 29. a úterý 30. října, děti v zooparku stráví čas od půl osmé do půl páté. Cena za oba dny je sedm set korun a obsahuje vše potřebné včetně oběda, svačiny, vstupu do zooparku a veškerých pomůcek. Několik míst je ještě volných, přihlášky přijímá ekolog Václav Brožka na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či na telefonním čísle 777 551 893.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru