Most, Ústecký kraj - Festival určený zejména pro začínající regionální kapely Festklip zvolí nejlepší hudební klipy. Vyhlášení vítězů zůstává v Mostě. Náš zpravodajský server bude slavnostní večer vysílat v živém přenosu.

1510festklip

Finálový večer z předloňského ročníku. Foto: Festklip

Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční v pátek 18. listopadu 2016 v mosteckém Metro music clubu. Festival v Mostě před sedmi lety vznikl a vítězové jednotlivých ročníků byli vyhlašováni právě v tomto městě. A to i přesto, že přihlášené kapely jsou dnes z celé republiky a dokonce i ze Slovenska.

„Princip a cíl festivalu je každý rok stejný. Zviditelnit začínající regionální kapely a podpořit jejich prezentaci na sociálních sítích a v regionálních televizích," říká k festivalu Pavel Fekete ze společnosti MISTRAL TV produkce, která FestKlip každoročně pořádá.


Facebookové stránky festivalu Festklip najdete na tomto odkazu

Přihlásit své klipy můžete na webu festivalu zde


Soutěžní klipy lze přihlašovat od 15. října 2016 na stránkách festivalu www.festklip.cz. Stačí vyplnit formulář a připojit klip. Hodnocení nápadu a kreativity při zpracování je následně posuzováno ze dvou rovin. Hodnotí odborná porota složená z muzikantů, kameramanů a dalších, slovo ale dostane i veřejnost při anonymním hlasování po internetu. „Hlasování je férové, z jedné IP adresy lze dát hlas jen jednou. Ukončeno bude den před vyhlášením, 17. listopadu ve 24:00 hod.", dodává Pavel Fekete.

„Přihlášené klipy budou kromě internetu podpořeny i v Regionální televizi. cz, která vysílá po celé České republice. Vyhlášení výsledků budou provázet koncerty pozvaných kapel. A protože každým rokem plánujeme nějakou novinku, letos to bude přenos večera on-line po internetu," doplňuje za MISTRAL TV produkce Iva Blažková. Přenos bude k vidění na našem facebookovém profilu a na našem webu.

Loni se festivalu zúčastnilo 22 kapel, pro klipy hlasovali fanoušci z 1086 unikátních IP adres. Protože jde o podporu začínajících regionálních kapel, podmínkou pro prezentaci v rámci festivalu je fakt, že kapela nesmí být zastupována OSA. Festival vzniká za podpory Ústeckého kraje a Magistrátu města Most.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru