Chomutov - Čas Vánoce se pomalu, ale jistě blíží. Zpěvačka Lucie Bílá již několik let zpříjemňuje předvánoční čas svými koncerty, ze kterých dýchá kouzelná atmosféra blížícího se Štědrého dne. Letos Bílé Vánoce Lucie Bílé zavítají do šesti českých měst, mezi které patří také Chomutov.

0909bilaNejpopulárnější česká zpěvačka Lucie Bílá vystoupí 9.prosince od 19 hodin v chomutovské sportovní hale. Na předvánočním turné bude Lucii doprovázet kapela známého českého klavíristy a skladatele Petra Maláska.

Lucie vyprodává už řadu let jeden koncert za druhým. Tento rok oslavila naše osmnáctinásobná zlatá slavice 50 narozeniny, a gratulanti se našli na každém koncertu. Vy máte tu jedinečnou možnost vidět ji ve Vašem městě za pár korun. Ceny startují na 640 Kč.

Vstupenky jsou již k dostání on-line na Ticketstream.cz a na pobočkách Ticketstream.

Vstupenky můžete zakoupit zde na tomto odkazu. Bližší info na facebookové události zde.

Kde dále Lucie Bílá vystoupí?

9.12. Sportovní hala Chomutov
11.12. Centrum Babylon Liberec
14.12. NH Collection Olomouc
16.12. Sportovní hala Nymburk
17.12. Kongresové centrum Aldis Hradec Králové
18.12. Sportovní hala Stromovka České Budějovice

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru