Chomutov - Ve čtvrtek 8. září se městský park v Chomutově promění v park pohádkový. Zaslouží se o to Rodinné centrum Rozmarýn, který tímto způsobem přivítá nový školní rok.

O zábavu se postarají klauni Pepe a Pipi. Foto: Rodinné centrum Rozmarýn

V programu, který od 15.00 do 18.00 hodin proběhne v Rozmarýnu, sídlícím přímo v parku, budou na dětské návštěvníky čekat pohádková stanoviště s různými soutěžemi. O zábavu se postarají klauni Pepe a Pipi se svou zábavnou šou doplněnou pohádkovým programem, který je přizpůsoben dětem do deseti let. A jak pořadatelé rodinné akce upozorňují, do pohádkového parku zavítají nejen veselí klauni, ale možná s nimi dorazí i piráti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru