Litoměřice - Jubilejní 40. ročník oblíbeného veletrhu Zahrada Čech, který je součástí programu Rodinné stříbro Ústeckého kraje, otvírá brány litoměřického výstaviště v pátek 9. září od 9 hodin. Závěrečným dnem je pak sobota 17. září.

1609zahradaCelý týden čekají návštěvníky nejen vystavované expozice, ale především bohatý doprovodný program v podobě nepřeberné řady zajímavých akcí.

Hned na úvod proběhne v pátek Den s Ústeckým krajem a Okresní agrární komorou Most. Od 10 hodin zahájí slavnostním vyhodnocením a oceněním vítězů dalších dvou prestižních projektů Rodinného stříbra - Regionální potravina Ústeckého kraje a Nejlepší potravinářský výrobek Ústeckého kraje – Kraje Přemysla Oráče 2016. Oba probíhají pod taktovkou Okresní agrární komory Most.

Amfiteátr výstaviště pak rozezní Cimbálová muzika Jožky Šmukaře, po ní proběhne slavnostní vyhlášení vítězů fotosoutěže, kterou vyhlásil Ústecký kraj u příležitosti svého 15letého výročí.

V rámci oslav 15 let Ústeckého kraje také vystoupí v úterý 13. září nejstarší jihočeská dechovka „Babouci". „Po celou dobu konání veletrhu bude v pavilonu „H" výstavka, ochutnávky a přímý prodej vítězných regionálních potravin Ústeckého kraje," slibuje ředitelka Okresní agrární komory Most Ludmila Holadová. Návštěvníci zde mohou také zhlédnout výstavu prezentující úspěšné projekty v kraji za uplynulých 15 let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru