Chomutov - V Chomutově se 3. září uskuteční historicky první XS párty, která se bude konat ve velkém stylu a zároveň proběhne natáčení klipu. Na párty se objeví úžasná zpěvačka Magdaléna Urbanová a účastník první řady Superstár Sámer Issa. Akce se uskuteční od 20 hodin v bývalém Švermáku (rest. Kohout) na náměstí 1. máje.

Magdaléna Urbanová. Foto: Jaroslav Noska

Magdaléna Urbanová působí jako sólistka Orchestru Karla Vlacha, Septetu plus Dalibora Kaprase a s Marií Rottrovou, jako její vokalistka, vystupovala celých 8 let. Magdalena se přes všechny své zkušenosti propracovala až ke psaní si vlastních písní a textů. 3. září pokřtí v Chomutově svou novou píseň a zúčastněný se stanou součástí natáčení jejího nového klipu.

Dalším hostem na pořádané akci bude finalista první řady Superstar, Sámere Issa. Od Sámera jsme v poslední době neměli možnost slyšet žádnou novinku, nyní přichází s novou písní Sámer, která je po dlouhé době v Češtině a v tomto duchu se zpěvák chystá pokračovat. Sámerovo cílem je ukázat české hudební scéně, že není jen bulvární účastník mnoha večírků, ale i zpěvák, který dokáže posluchačům nabídnout kvalitní muziku. Nový videoklip na aktuální skladbu měl v nedávné době premiéru v Praze a nyní ho přiveze představit i do Chomutova.

Sámer Issa. Foto: dereck hard

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru