Kadaň - Letos vítají v zahradách Františkánského kláštera v Kadani ochotníky z blízka i z daleka – v červnu se tu představili lounští divadelníci se Snem noci svatojánské, v červenci divadlo KAPSA převedlo na prkna příběh Boccacciova Dekameronu a teď v pátek Vám zahrají v podstatě sousedé – chomutovské divadlo Nahoď přiveze svou autorskou komedii Hotel.

1706frant

Příběh je to skoro čítankový: namyšlená herečka Beccy dostala prvně nabídku natáčení mimo svou rodnou Ameriku. V Paříži je pro ni připraven hotelový pokoj, ve kterém by měla bydlet po čas natáčení, ale hned první den se stane něco, co naprosto změní celý zbytek jejího života. Co všechno se může stát v hotelovém pokoji, když se rozbijí vstupní dveře? Přijďte to zjistit a zasmát se s chomutovskými divadelníky!

Hraje se v pátek 12. srpna od 20.00 h v zahradách Františkánského kláštera.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru