Kadaň - Kulturní zařízení Kadaň připravují 20. srpna od 16 hodin zkušební nultý ročník zajímavé akce, ke které se připojují lidé na celém světě: Restaurant Day. Co si pod tím představit?

Ilustrační foto

Restaurant Day je celosvětová akce, která se koná několikrát do roka a její základní myšlenka je naprosto jednoduchá - sejít se na zajímavém místě našeho města a tam společně poobědvat, posvačit nebo povečeřet. Zkrátka udělat si venkovní restauraci pod širým nebem v netradičním prostředí.

"Pro zkušební nultý ročník jsme zvolili parčík na Löschnerově náměstí, takže si můžete přinést deky a vesele piknikovat," uvedla Tereza Gvoždiáková, ředitelka Kulturních zařízení Kadaň.

Těšit se můžete na kávu, dezerty, limonády i na slanou nabídku v podobě francouzských galettes, ale můžete si samozřejmě přinést i vlastní pokrmy.


  • Kde: Löschnerovo náměstí
  • Kdy: sobota 20. srpna od 16.00 hodin
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru