Březno u Chomutova - Na letišti v Březně u Chomutova se koná dvoudenní letní tuning sraz. Začíná v sobotu 23. července od 10 hodin, pokračuje do neděle do 12. hodiny.

Snímek z jarního srazu v Březně. Foto: Oldřich Hájek

Pro tunery ze severu Čech, a nejen pro ně, pořádá sraz DCC Chomutov ve spolupráci s Autosrazy Březno, DCC Most a DCC Ústí. O klubu DCC Chomutov jsme psali zde.

Co Vás čeká? Sprinty, startérky, hudba, rychlá auta - supersporty, soutěže o věcné ceny, poháry a slíbená soutěž o chip.

Přes noc se chystá párty, na místě budou stánky s prodejem DCC loga a nově i prodej spolupořadatele Autosrazy Březno. Nudit se nebudou ani děti, i pro ty budou na místě připravené soutěže. Vezměte si pro ně jejich auta, třeba ta na dálková ovládní, ale i bez něj.

Kdo nevyhraje soutěž o chip, nemusí smutnit. "Společnost Xtuning pro nás připravila nabídku, a to padesátiprocentní slevu na chip, který si u nás zakoupíte ve stánku Xtuning," říká Veronika Horáková z DCC Chomutov. 

Každé padesáté auto má na sraz vstupné zdarma - tedy i auto s posádkou - k tomu navíc láhev sektu zdarma.

Stránku události na Facebooku najdete zde.


Sponzoři a účastníci akce:

BEST CARS 4YOU, TRIOLA CUP – závody do vrchu, FIALA RALLY TEAM, WILLIAM ART – motorsport, závody, okruhy, vrchy, Xtuning, AGROCOM HRUŠOVANY

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru