Most - První mostecká akce RC modelů, tedy dálkově řízených zmenšenin automobilů, vojenské, záchranářské či stavební techniky, se uskuteční 23. července od 10 hodin na prostranství vedle Prioru u Hospůdky 2.

Hasičská stanice Josefa Hrdličky. Foto: archiv J. H.

Na co se můžete těšit? Určitě na skvělou podívanou. Budete moci pozorovat, jak se po dráze prohání mnoho kamionů různých značek, hasičská technika, celní správa, policie, záchranná služba, osobní auta, zemědělská i vojenská technika a další rádiem řízené (RC) modely. Zatím je přihlášena desítka vystavovatelů, takže určitě uvidíte minimálně stovku aut.

Když se zadíváte na některé fotky, stěží vyobrazená auta rozpoznáte od těch opravdových. Je to i díky měřítkům vozů. Ty jsou vyrobené v poměrech 1:14, 1:16 nebo 1:10. A makety jsou také plně funkční. Světla svítí, auta vydávají zvuky jako opravdová, Silnice s infrastrukturou není nijaká malá záležitost. Modelová vozovka zabere plochu až 10 na 20 metrů.

Akci pořádá mostecký modelář Josef Hrdlička, který připravil i překvapení pro děti, pro které bude na místě i velmi populární malování na obličej.


1. MOSTECKÁ AKCE RC-MODELŮ

  • 23. července 2016
  • Od 10 – 17 hodin
  • V Mostě u Prioru
  • Akci pořádá Josef Hrdlička s podporou OD Prior a Hospůdka 2
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru