Ústecký kraj – Poslední víkend před prázdninami je tu a s ním i náš přehled nejzajímavějších akcí po celém Ústeckém kraji. Tak kam vyrazíte?

2306vysmate

KADAŇ: Vysmáté léto v Kadani

Sobota 25. června

Vysmáté léto se letos bude konat netradičně ještě před prázdninami, v sobotu 25. června na Špitálském předměstí v Kadani. Za lístky zaplatíte 600 korun v předprodeji (do 24.6.), 700 na místě. Osoby se zdravotním postižením bude stát vstupenka 350 korun (doprovod hradí plné vstupné), děti do 125 centimetrů výšky mají vstup zdarma. Lístek označený jako V.I.P. pořídíte za 1350 korun. Zajímavost, organizátoři mysleli také na cyklisty, úschovnu kol najdete na hlavním vstupu v ul. Rokelská za poplatek 100 korun. Bohatý hudební program najdete zde.


MOST: V Mostě bude 2. farmářská slavnost

Sobota 25. června od 8 hodin do 12 hodin

V sobotu 25. června 2016 od 8.00 do 12.00 hodin proběhne na 1. náměstí v Mostě 2. farmářská slavnost, jež bude zaměřena na jahody. Bude zde možnost nákupu a občerstvení z farmářských produktů a výrobků, prezentace a ochutnávka Regionálních potravin Ústeckého kraje. Vášniví pěstitelé jahod se budou moci poradit s odborníkem. Gastronomické školy předvedou svůj um prezentací a ochutnávkou výrobků z jahod a koktejlů. Celá akce se propojí soutěží v gastronomickém umu občanů města Mostu, tentokrát soutěží o Nejchutnější mosteckou marmeládu.


MOST: Kdo umí v Mostě nejlepší guláš?

Sobota 25. června od 14 hodin do 22 hodin

Oslavit svátek sv. Prokopa, patrona horníků, můžete na 1. náměstí v Mostě při gulášových slavnostech. Ty proběhnou po skončení dopoledních Farmářských slavností. V rámci odpoledního programu budou moci návštěvníci ochutnávat a hodnotit kančí guláše připravené pěti organizacemi (Spolek severočeských havířů, hasiči, apod.) v soutěži o Nejchutnější mostecký guláš. K zapití budou připraveny stánky 15 minipivovarů s nabídkou nejrůznějších druhů piv. Jako doprovodný program budou hrát kapely různých žánrů – folk, beat, country, rock a southern rock. Od 14.00 do 22.00 hod. bude na podiu probíhat hudební produkce kapel Ukrutná veverka, Kliďánko, New Concorde, Stará Škola a Penál. Hřebem večera bude kapela Blue Rocket.


LITVÍNOV: Noc na zámku s prohlídkou sklepů

Pátek 24. června od 20 do 24 hodin

Každou celou hodinu vás na zámku Valdštejnů v Litvínově čeká mimořádná večerní prohlídka spojená s výkladem. Dostanete se výjimečně i do gotických sklepů s překvapením. Hrát bude dobová hudba. Dospělí platí 50 korun, děti dvacetikorunu. Rodinná vstupenka přijde na 90 korun


2306vik

CHOMUTOV: Den otevřených dveří v železničním depozitáři

Pátek 24. – neděle 26. června od 10 do 17 hodin

Ve dnech 24. až 26. června a 26. až 28. srpna 2016 bude pro veřejnost opět otevřen železniční depozitář Národního technického muzea v Chomutově. Při příležitosti výročních Dní otevřených dveří mohou všichni zájemci o dopravní techniku, zejména o dějiny a vývoj kolejové drážní dopravy, navštívit běžně nepřístupné prostory, ve kterých jsou uložena a příležitostně vystavována historická kolejová vozidla ze sbírky Národního technického muzea. Návštěvníci si budou moci prohlédnout téměř 100 kolejových vozidel několika rozchodů a nejrůznějších typů. Železniční depozitář Národního technického muzea se nachází v sousedství areálu depa Českých drah v Chomutově. Přístup do oploceného areálu je možný pouze po značené trase z Černovické ulice z prostoru parkoviště nákupního centra Globus (směr Karlovy Vary). Plné vstupné činí 50 korun, snížené 30 korun.


ŽATEC: Pospolifest 2016

Sobota 25. června od 17 hodin

V Lidovém domě se v sobotu koná další ročník Pospolifestu. A na co se za vstupné za 250 na místě (200 v předprodeji) můžete připravit? Začíná se v pět odpoledne divadelním kusem Orgasmus bez předsudků, ve 20 hodin zahraje Phil Schoenfelt a ve 22 hodin Midi lidi.


TEPLICE: Já Jůtuber Tour v Teplicích

Sobota 25. června od 11 hodin

Sleduješ Youtube? Baví tě lidi, kteří zde pravidelně umísťují svá zábavná a zajímavá videa? Chceš se s nimi potkat a zjistit, jak to dělají? Tak nesmíš chybět v sobotu 25. června v teplické Galerii. Právě sem totiž přijedou nejznámější čeští youtubeři a rozjedou tu velkou youtuberskou show. A kdo do Teplic dorazí? Například Fallenka, Martin Rota, Denis TV, Style with me, nebo MadBros. Připravte se na challenge, vtipy, historky ze zákulisí a různé soutěže, které jsou nachystány hlavně pro tebe. Chybět nebude ani autogramiáda a focení s youtubery.


BÍLINA: Začíná letní sezona na Kyselce

Pátek 24. června od 15 hodin

V letním amfiteátru Kyselka Bílina začíná nová sezóna. Kdo přijde v pátek 24. června, může se od 15 do 18.30 hodin těšit na soutěže, písničky, moderátora Jirku Faita, sladké odměny. Odpoledne vystoupí zpěvák Michal Šeps. V rámci koncertu bude doprovodný program, stánky, výtvarné dílny. Vstupné na zahájení letní sezony bude sto korun. Více zde.


ÚSTÍ NAD LABEM: Festival vína

Sobota 25. června od 10 do 22 hodin

První ročník prezentační přehlídky vína se koná v sobotu na Kostelním náměstí v Ústí nad Labem u obchodní centra Forum. Čekejte představení dvaceti vinařů z Čech a Moravy, farmářské speciality, soutěže s vinařskou tematikou a doprovodný program.


JÍLOVÉ: Den záchranných složek města Jílové

Sobota 25. června od 14 hodin

V sobotu se předvedou záchranné složky. Čeká vás ukázka výzbroje a výstroje MP Jílové, ukázka práce JSDH Jílové - Modrá, vyprošťování zraněných při dopravní nehodě, požár auta, zadržení pachatele, ukázka práce psovodů - MP Děčín, střelba na cíl, dopravní hřiště s radarem, ukázka slaňování, kapely DESTROYSELF a NO REMORSE, občerstvení a soutěže. Vstupné je zdarma, akce začíná na nádvoří zámku Jílové od 14 hodin. Akci připravili: Hasiči Jílové - Modrá, MP Jílové a Děčín, SDH Jílové, klub biatlonu Jílové, Besip.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru