Most - Líbí se vám šílené nápady? Tento patří mezi ně. Most při něm zažije totální vodní šílenství. V provozu tu totiž bude 13. srpna v ulici Jiřího z Poděbrad přímo v centru Mostu obří skluzavka.

Informuje o tom web slideczech.cz, kde je možné sledovat data podobných akcí v celé republice. Zábava to ale není zadarmo a není ani levná. V předprodeji zaplatíte 250, na místě potom tři stovky. Vstupné je celodenní a není omezen počet jízd. Zaplatí tolik Mostečané? Doporučuje se vzít si s sebou plavky a nafukovací kruh, není to ale bezpodmínečné.

Vodní klouzačka má až 310 metrů, trojnásobně tak převyšuje délku fotbalového hřiště. Postavena bývá na ulici, po které jinak běžně chodíte či jezdíte autobusem do práce. U akcí bývá ještě doprovodný program.

Most bude zatím jedinou zastávkou v Ústeckém kraji.

Projekt vodních klouzaček přímo na ulici je relativně nový, objevuje se ve světě od roku 2013.2106klouzaka

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru