Nemáte šanci ochutnat všechny. Na Dočesné bude šest desítek pivovarů!
Dočesná v Žatci láká tisíce lidí. Foto: archiv žateckého divadla
Co se chystá

Žatec – Jedenašedesátý ročník Dočesné v Žatci proběhne na přelomu srpna a září s účastí téměř šesti desítek pivovarů, které budou návštěvníkům prezentovat své nápoje.

Informoval o tom Karel Fiala ze žateckého divadla. To je s městem Žatec pořadatelem největších slavností chmele v Ústeckém kraji. Konají se 31. srpna a 1. září. Přihlášeno je přesně 59 pivovarů. Z toho je 15 velkých a středních pivovarů a 44 malých pivovarů.

Soutěžit se bude o titul Pivovar Dočesné 2018. Získá jej na základě hlasování návštěvníků ten pivovar, který obdrží největší počet hlasů, a to kategoriích Minipivovarů a Středních a velkých pivovarů.

V každé kategorii vyhraje díky hlasování jeden pivovar, který obdrží nejvíce hlasů. Hlasování se mohou účastnit všichni občané České republiky nad 18 let pomocí řádně vyplněného soutěžního kupónu, který bude otištěn v letáčcích akce. Tam také bude označeno, který pivovar je malý a který větší.

Do kupónku vyplní hlasující číslo zvoleného pivovaru a potřebné osobní údaje. Hlasovací kupón lze vhodit do připravených nádob u Info stánků v místě konání akce. Hlasovat bude možné celý pátek a v sobotu do 17:00 hod.

Vítězné pivovary v obou kategoriích budou vyhlášeny v sobotu na hlavním podiu akce. Hlasující mohou získat hodnotné ceny.

Vstup na Dočesnou je zdarma. Program bude také v letošním roce na pěti podiích. Hlavní scéna na náměstí Svobody, druhá scéna na náměstí Prokopa Velkého, třetí scéna si své místo našla v letním amfiteátru ve Vrchlického ulici. Čtvrtou scénu s historickou tématikou najdou návštěvníci tradičně ve Dvořákově ulici. Po loňském úspěchu bude pátá scéna umístěna v Kapucínké zahradě.

Kompletní program přinášíme zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru