Františkánský klášter pořádá večerní oživené prohlídky. Navštivte za svitu svíček biskupy, vojáky a básníky
Ilustrační foto
Co se chystá

Kadaň - Městské muzeum v Kadani srdečně zve všechny zájemce na večerní kostýmované prohlídky Tři poutníci ve františkánském klášteře v Kadani, které se uskuteční v sobotu 18. srpna.

Prohlídky připomenou výročí 540 let od zbožné pouti biskupa Jana Filipce, vévody Štěpána Zápolského a Hynka z Poděbrad, kterou vykonali roku 1478 k tehdy nejslavnějšímu poutnímu místu v zemi – ke Čtrnácti svatým pomocníkům do Kadaně. Pojďte a navštivte diplomaty – biskupy, vojáky a básníky, se kterými projdete noční klášter za svitu svíček.

Prohlídky začínají v 19, 20, 21 a 22 hodin. V jedné skupině může být maximálně 30 osob. Plné vstupné je 90 korun, snížené pro seniory nad 65 let a děti do 15 let 50 korun. Doporučena rezervace na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo tel. 602 104 242.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru