Kadaň - Fotografovi Robertu Vano se Kadani natolik zalíbilo, že se rozhodl si výstavu v Galerii Josefa Lieslera prodloužit až do 9. září. Některé fotografie zůstanou na svém místě, jiné obmění za nové, celou výstavu ale oživí společně se svou spoluvystavující fotografkou, jejíž jméno možná některé z vás zaskočí. Jedná se totiž o zpěvačku Evu Pilarovou.

Eva Pilarovou zná většina jako úspěšnou zpěvačku, málokdo ale tuší, že její velikou vášní je právě fotografování. S tím, co vyfotí, si poté ráda hraje v počítači a všemožně fotografie upravuje. Výsledkem jsou zajímavá dílka, s nimiž slaví úspěchy i na zahraničních výstavách.

Její fotografie se objevily například na výstavách ve Vídni, v Doněcku či v Chicagu. Výstavu s názvem „Foto obrázky“ si budete moci prohlédnout společně s výstavou Roberta Vano, která tentokrát ponese název „Fotka nemusí být ostrá“. S oběma fotografy se navíc budete moci osobně setkat na vernisáži, která se uskuteční v pátek 17. srpna od 17.00 hodin.

1708plakat

 

Fotoateliér pod širým nebem

Robert Vano bude v Kadani též celou sobotu. Osmnáctého srpna bude na Studentském náměstí celý den fotit fotky ve stylu první republiky a focení můžete absolvovat i vy. Fotoateliér pod širým nebe bude provázet také bohatý kulturní program. Pokud tedy nemáte dostatek odvahy nechat se vyfotografovat, můžete přijít mistra alespoň sledovat při práci nebo si nechat podepsat některou z jeho knih, které budou na místě společně s pohlednicemi k zakoupení.

Protože k fotografování patří také vizážisté a kadeřníci, užijete si té ukázky líčení, úpravy vlasů, glitter tetování či bodypaintingu. Můžete se také pokochat módní přehlídkou historického spodního prádla. V 16.00 hodin náměstí oživí hudebním vystoupením známý zpěvák a herec David Kraus.

Na Střelnici bude současně probíhat od 13.00 hodin přednáška Ovládněte svoji zrcadlovku a od 16:30 také fotoworkshop zaměřený na focení portrétu.

Na focení s Robertem Vano je třeba si předem rezervovat místo (k dispozici je jich pouze 7). Cena fotografie ve stylu první republiky ve formátu A4 s autogramem autora je 8 000 korun, fotka na fotoplátně přijde na 3 500 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru