Poláky u Nechranické přehrady ožijí o víkendu poutí a motorkáři
ilustrační foto: David Dráždil
Co se chystá

Poláky - V sobotu 18. srpna se v Polákách u Nechranické Přehrady bude konat pouť společně s motosrazem. Na místním fotbalovém hřišti bude na návštěvníky čekat výstava motorek a vojenské techniky, ale i hudební festival. Akce začíná od 11.30 hodin.

Na festivalu vystoupí například skupiny O5 a Radeček, Kabát revival nebo Eddie Stoilow. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet airbrush tetování, malování na obličej, dát si nějakou dobrotu u stánků s občerstvením, svézt se na kolotoči nebo se na chvíli stát kovbojem, který zkrotí elektronického býka. K dispozici bude také oblíbený fotokoutek. Vstupné na akci je zdarma, platí se pouze parkovné, tedy 50 korun za auto a 40 korun za motocykl.

1508pout

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru