Kadaň - Zaujal vás program festivalu pARTy ve FRANTIŠKÁNU, který se bude konat v červnu v Kadani (pro jistotu jej přinášíme v tomto článku)? A chtěli byste získat dva volné vstupy zadarmo? Pořadatelé pro vás připravili soutěž.

Soutěžit o volné vstupy můžete na facebookové stránce události pARTy ve FRANTIŠKÁNU na tomto odkazu.

Akcí bude provázet Tomáš Hanák a na pódiu se vystřídá pestrá škála učinkujících: Tata/Bojs, Buty, Michal Prokop a Framus Five, Barbora Poláková, Krausberry, Znouzectnost, Čoko Voko, Ardor Viridis, Totál Vokál. Nebude chybět ani divadelní scéna, na které se představí Lachtaní divadlo Honzy Kovaříka a liberecké Krátké úderné divadlo s bestoffkou "Punk není mrkev". Před publikum předstoupí rovněž publicista a překladatel Josef Rauvolf s přednáškou - "David Bowie, muž mnoho umění a tváří."

"Významnou poctou pro tento festival bude účast jednoho z nejvýznamějších českých cestovatelů - pana Miloslava Stingla, který bude vyprávět zejména o svém dobrodružném životě. K vidění bude i putovní výstava fotografií Filipa Topola a Psích vojáků," informuje za pořadatele Roman Sládek.

Stránky festivalu najdete zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru