Teplice – Za necelé dva měsíce odstartuje v Teplicích další lázeňská sezóna. Dům kultury už zveřejnil první jména kapel, které tentokrát zahrají.

Dvoudenní hudební maraton se uskuteční o víkendu 28. a 29. května. Hrát se bude na několika pódiích. Na scéně U Ptačích schodů se představí například skupiny Wishmasters, Buty, Fleret, nebo Alice s Danem Bártou.

Scéna za Domem kultury bude připravena pro skupinu Traband, Václava Neckáře a Bacily, Roberta Křesťana a Druhou trávu, nebo Petra Bendeho s Bandem.

Scéna na Náměstí Svobody se těší na skupinu Normal + Melodica, Carpatia Castle nebo na Martina Ketnera and Trouble Heroes.

Scéna Na zámku letos představí Dášu Vokatou s Oldřichem Kaiserem, Lenku Dusilovou a Baromantiku nebo Svatopluka & Sváťu Karáska.

Scéna Mušle v šanovském parku přivítá například Lounskou 13, Josefa Zímu a orchestr Jiřího Sládka, nebo Naďu Urbánkovou a Bokomaru.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru