Litoměřice – Velký finálový den pěvecké soutěže Little star 2016 se blíží. Již v sobotu 2.dubna se v Domě kultury v Litoměřicích rozhodne o tom, kdo převezme titul pro letošní rok. Přinášíme seznam finalistů. Je mezi nimi i váš favorit z vašeho města?

Pěvecká soutěž Little star 2016. Foto: MKZ Litoměřice

Pro ty, kteří se finálového večera nemohou zúčastnit osobně, nabízíme možnost sledovat přímý přenos online na všech e-denících v Ústeckém kraji, tedy na stránkách e-litomerice.cz, e-mostecko.cz, edecinsko.cz, e-teplicko.cz, e-chomutovsko.cz, e-lounsko.cz a e-usti.cz.

Finalisté se utkají o titul, hodnotné ceny a nabídku vystoupení v programu Vinobraní 2016. V porotě zasednou opět hvězdy z hudební branže: Tomáš Sehnal, Mgr.Dominika Valešková, Petr Harazin, Michal Pelant a Miro Šmajda. Akcí bude provázet Petr Vojnar.

Už ve středu 29. března po 17. hodině přineseme na našich webech v živém přenosu rozhovor s ředitelkou MKZ Litoměřice Věrou Kmoníčkovou, která soutěž, o kterou je vzrůstající zájem nejen z celé České republiky, přiblíží našim divákům a čtenářům.

Partnerem soutěže je společnost Talent company, která poskytla poukazy na lekce zpěvu, tance a herectví všem soutěžícím. Dalšími partnery jsou také Penzion u sv. Václava, Ovocňák a Mladá fronta.

Do finále postoupili:

kategorie A   kategorie B   kategorie C
Cahák Matyáš, Lišov   Demlová Adéla, Kopřivnice   Dvořáková Anna, Hlinsko
Drábková Tereza, Most   Hofman Daniel, Ústí n.L.   Marešová Nikola, Vernéřovice
Fiurášková Sofie, Černošice   Hradecký Patrik, Domažlice   Olša František, Brandýs n.L.
Jančová Vanesa, Bašť   Hromádková Klára, Brno   Terberová Táňa, Liběšice
Michelová Julie, Rumburk   Janáčová Michaela, Ostrava   Tomášová Aneta, Broumov
Nováková Jana, Klášterec n.O.   Langr Jiří, Veltrusy    
Ulrichová Daniela, Jeřmanice   Špinková Justýna, Velký Osek    
    Uxová Sabina, Kolín    
    Verner Miloš, Louny
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru