Ústecký kraj – Na svém kontě má řadu kontroverzních výroků. Poslanec, zastupitel města Děčína a také pravděpodobný lídr na kandidátce ČSSD v krajských volbách Jaroslav Foldyna byl čtvrtečním hostem rozhovoru vysílaného živě z našeho studia. Jaký má názor na sociální dávky? Jak by pozměnil daňový systém? Záznam přenosu najdete v tomto článku.

Politická kariéra Jaroslava Foldyny

1996–2000 asistent poslance PSP ČR Vladimíra Laštůvky a senátora Egona T. Lánského
2000–2004 zvolen do zastupitelstva Ústeckého kraje, následně zvolen statutárním náměstkem hejtmana, do jehož kompetence patřily hospodářství a živnostenské podnikání, doprava, dopravní infrastruktura a životní prostředí
2003 zastupitel města Děčín
2004 opětovně zvolen zastupitelem Ústeckého kraje, člen Komise rady Ústeckého kraje pro dopravu
2005 poradce předsedy Hospodářského výboru PSP ČR Josefa Hojdara do 2006
2006 zvolen zastupitelem statutárního města Děčín
2008 V krajských volbách 17.–18. října 2008 byl volebním lídrem ČSSD v Ústeckém kraji. Hejtmanem Ústeckého kraje však později zvolen nebyl.
2010 zvolen poslancem Parlamentu ČR za Ústecký kraj
2013 ve volbách do Poslanecké sněmovny PČR kandidoval v Ústeckém kraji jako lídr ČSSD a byl zvolen

(zdroj: wikipeda)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru