Ústí nad Labem - Krása bude i letos koncem března pomáhat dětem, a to v rámci již 11.ročníku charitativní módní show Krása pomáhá dětem, kterou v Ústí nad Labem tradičně pořádá Lenka Kocmanová Taussigová. Akce probíhá pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka a výtěžek z charitativní show bude věnován Dětské klinice Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice, o. z. Akce se uskuteční 31. března od 20.00 hodin.

 

 

Letos poprvé se akce uskuteční ve sportovní hale Sportcentrum Sluneta na Klíši. Divákům se v rámci módní show představí mimo jiné krásky jako: Gabriela Kratochvílová, Hana Mašlíková, Inna Puhajková, Nikol Švantnerová, Lucie Křížková, Lucie Šlégr, Tereza Fajksová, Nikola Buranská, Veronika Kašáková nebo Gabriela Franková. Choreografii celé akce má na starost Lenka Vinická.

Také letos se podle organizátorky Lenky Kocmanové Taussigové mohou návštěvníci těšit na malé módní překvapení v rámci přehlídky.

Předprodej vstupenek na charitativní akci je v Informačním středisku na Mírovém náměstí 1/1 v Ústí nad Labem. Vstupné je 199 korun. Redakce zpravodajského serveru e-usti.cz je jedním z mediálních partnerů charitativní akce a přinese z módní show fotoreportáž.

VIDEOPOZVÁNKA LENKY KOCMANOVÉ TAUSSIGOVÉ:

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru