Most - Jedno z premiérových promítání amatérského filmu Prach a broky proběhne v Městském divadle v Mostě na Malé scéně dne 12. března 2016 v 18:00. V jedné z hlavních rolích se představí Jakub Koudela, člen činohry mosteckého divadla. Součástí promítání bude i beseda s tvůrci.

Záhoř. Vilém. Rumcajs. Lotrando. Jánošík. Grázl. Ronja. Banda legendárních loupežníků konečně ožívá bok po boku na filmovém plátně! Amatérská skupina Rosenthal přináší drsnou pohádku o tom, co všechno z krvavé loupežnické historie nám bylo zatajeno. Jistě už teď tušíte, že s knížepánem z Jičína to nedopadne dobře...

Prach a broky je amatérský film, který vznikl díky crowdfundingové kampani na Startovači. Film vypráví příběh loupežnické bandy, která je složena ze sedmi jedinečných hrdinů, největších českých (a slovenských a švédských) lotrů. Ukáže pohádkové postavy v jejich pravém světle - drsné, kruté a nelítostné. Bude to film plný boje, úkladů a loupežnické romantiky, zároveň ale i humoru a nadsázky. Zkrátka taková "pohádka pro dospělé".

Film Prach a broky natočil spolek Rosenthal ve spolupráci s řadou externích dobrovolníků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru