Po ulici na zadku! V neděli bude v Chomutově megaklouzačka
Skluzavka v Chomutově během loňské akce. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Chomutov – Na jednu z „nejlépe jezdících ulic“ se vrací megaskluzavka v rámci projektu Slide Czech. Najdete ji v neděli 22. července od 12 do 18 hodin v Přemyslově ulici v Chomutově. Jde o ulici směrem ke vchodu na Kamencové jezero či zadnímu vchodu do zooparku.

Ve stejné ulici se na dvou drahách s vodou a dojezdovým bazénem dovádělo už v loňském roce. Rok předtím si zábavu užili lidé v Mostě, kdy projekt Slide Czech vznikl a jednalo se o unikátní novinku v České republice.

Letos bude Chomutov jediným místem v Ústeckém kraji, kde bude skluzavka postavená. Na místě zaplatíte za ježdění 300 korun, při on-line registraci ušetříte padesátikorunu. Vstup na akci je povolen od 6 let. Účastníci mladší 10 let musí přijít v doprovodu jednoho z rodičů. Do 15 let věku je potřeba přinést souhlas zákonného zástupce.

Slide Czech je zábavná atrakce pro téměř všechny věkové kategorie. Zúčastnit se jí mohou děti, teenageři, rodiče, ale třeba i aktivní babičky a dědečkové. Chcete přivést celou rodinu a zažít den plný zábavy a vodních radovánek? Tak právě tato akce je pro sás ideální. Hlavním cílem projektu je pobavit všechny zúčastněné, postarat se o jedinečné zážitky a vzpomínky, které budete vyprávět svým dětem a kamarádům.

Rozhodně si tedy nezapomeňte přinést plavky, nafukovací kruhy, vodní pistole a jiné nafukovací předměty.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru