Kadaň - Zajímá vás, co objevili archeologové na budoucím Studentském náměstí v Kadani? Přijďte ve čtvrtek 25. února v 17 hodin do muzea u Kadaňského hradu. Výzkum a jeho výsledky tady představí veřejnosti dr. Kryštof Derner z Ústavu archeologické památkové péče severozápadních Čech v Mostě.

Zdroj: Kultura Kadaň

Okolnosti výzkumu i jeho průběžné výsledky vzbudily velký zájem veřejnosti. Městské muzeum proto požádalo dr. Dernera o možnost představit Kadaňanům to, co se pod lžícemi bagrů podařilo zhruba ve hloubce jednoho metrů odkrýt.

Máte-li zájem získat zajímavé informace, podívat se na některé nalezené artefakty a zeptat se na historické souvislosti, přijďte ve čtvrtek 25. února na hrad do bývalé galerie Karla Havlíčka (2. dveře vpravo v průjezdu brány).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru