Kadaň – V Kadani připravili pro rodiny s dětmi na letošní rok obnovu „Putování Maxipsa Fíka“. Navštivte ve městě zajímavá místa a sportoviště, sbírejte razítka a získejte dárek. Akce trvá až do konce září.

Maxipes Fík je neodmyslitelně spojený s Kadaní. Navštivte i vy místa, po kterých se Fík toulal. Nahlédněte třeba do tajů Františkánského kláštera, vystoupejte na radniční věž nebo Mikulovickou bránu, zakouzlete si v muzeu čarodějnic nebo se osvěžte na koupališti v Kadani nebo v Prunéřově a zahrajte si i třeba minigolf a mnoho dalšího.

Navštivte některé z uvedených míst a sbírejte razítka na hrací kartu „Toulky Kadaní s Maxipsem Fíkem“. Každé místo má své unikátní razítko. Sbírání razítek z jednotlivých míst lze kombinovat se vstupenkami z kulturních akcí pro děti pořádané Kulturním zařízením Kadaň.

Hrací kartu je možné vyzvednout na jakémkoliv z níže uvedených míst, stáhnout si ji na www.mesto-kadan.cz nebo také na facebooku. Ke hrací kartě obdržíte navíc seznam míst s aktuální otevírací dobou.

Podmínkou soutěže je nasbírat nejméně 10 razítek nebo razítka kombinovat se vstupenkami, aby výsledný počet byl deset. Řádně vyplněnou hrací kartu poté odevzdejte osobně v Turistickém informačním centru Kadaň, kde obdržíte dárek, nebo ji zašlete poštou na adresu Turistického informačního centra a věcná cena vám bude doručena na vaši adresu.

Seznam míst, kde si můžete společně s Fíkem zahrát

- FRANTIŠKÁNSKÝ KLÁŠTER
- MIKULOVICKÁ BRÁNA
- TIC KADAŇ
- GALERIE JOSEFA LIESLERA
- RADNIČNÍ VĚŽ
- MUZEUM ČARODĚJNIC
- KNIHOVNA KADAŇ (DĚTSKÉ ODDĚLENÍ) – hlavní budova i pobočka
- KADAŇSKÝ HRAD
- BAŠTA
- DĚTSKÝ SVĚT
- KOUPALIŠTĚ KADAŇ
- MINIGOLF KADAŇ
- KOUPALIŠTĚ A AUTOKEMP PRUNÉŘOV

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru