Kadaň - V galerii Josefa Lieslera v Kadani se ve čtvrtek 12. července uskuteční vernisáž výstavy Robert Vano: Memories. Výstava bude prodejní, autor fotografií se zúčastní slavnostního zahájení.

Výstava do Kadaně přicestovala rovnou z Vídně. Robert Vano, mezinárodně uznávaný fotograf, proslul především fotografiemi mužských aktů, které pořizuje na klasický film technikou platinotypie. Kromě těchto fotografií na výstavě Memories poprvé představí i fotografie barevné. Čekají vás desítky snímků z knihy Memories pořízené od roku 1968 až po současnost.

Vernisáž výstavy proběhne 12. července od 17.00 hodin. Výstavu můžete navštívit až do 12. srpna od pondělí do neděle vždy od 10.00 do 18.00 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru