Ústecký kraj - Děti na Mostecku, Ústecku a Chomutovsku v pátek odhodí na týden školní tašky. Ale víkend bude přát hlavně zamilovaným. Vrcholí totiž různé valentýnské nabídky, a proto vám přinášíme tipy, jak si svátek Sv. Valentýna, který u nás není úplně tradiční, užít. A možná využijete i nabídku pro přání z lásky, kterou vám naše e-deníky zdarma nabízí, a dokonce můžete vyhrát i pěkné ceny. V našem přehledu najdete také několik tipů na sportovní a jiné akce, které se o víkendu v Ústeckém kraji uskuteční.

CHOMUTOV: OC Chomutovka – Valentýnská módní přehlídka

Pátek 12. února od 16 hodin

Věříte na lásku na první pohled? Pokud ano, tak právě vám je určena Valentýnská módní přehlídka v obchodním centru Chomutovka. Uvidíte kolekci modelů žáků třetího ročníku maturitního oboru oděvní design Uměleckoprůmyslové školy Karlovy Vary. Více se dozvíte zde.


CHOMUTOV: Farmářské trhy

Sobota 13. února

Tuto sobotu budou opět zahájeny trhy, na kterých zakoupíte zboží od českých farmářů. Budou se opakovat každých čtrnáct dní a na některých zažijete i různé zajímavé doprovodné akce.


MOST: Valentýnky zdarma a soutěž o ceny v hodnotě až 2000 korun

Sobota 13. února a neděle 14. února

Redakce e-deníků v Mostě, Chomutově a Teplicích Vám přináší tip na pořízení zajímavého dárku pro vaši milou či milého, pro tuto příležitost můžete využít zdarma prostor na e-mostecko, e-chomutovsko a e-teplicko. Pošlete své přání a my ho zveřejníme na těchto denících o víkendu 13. a 14. února. Text vašeho přání, samozřejmě s informací komu je adresováno a kdo je jeho pisatelem, společně s fotografií a přiloženým telefonním kontaktem (kvůli soutěži) pošlete nejpozději do soboty 13. února do 8 hodin, pro zveřejnění na e-mostecko.cz na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., pro zveřejnění na e-chomutovsko.cz na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., pro zveřejnění na e-teplicko.cz na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Jako předmět mailu uveďte Valentýnky. Na svém valentýnském přání si dejte záležet, pokud totiž pošlete netradiční, originální nebo zajímavé přání, máte šanci vyhrát pěkné ceny. Ze všech zaslaných valentýnských přání totiž vybereme pisatele, jejichž přání nás nejvíce zaujme a ti od nás obdrží valentýnský dárek. Ve hře je vstupenka pro 2 až 5 hráčů na hru v Escape Most v hodnotě 1000 korun, vstupenky pro 2 až 5 hráčů na hru v Escape Chomutov v hodnotě 900 korun, společenské hry Partnerské hrátky z mostecké prodejny ALBI v hodnotě 599 korun, poukázky v hodnotě 200 korun do kaváren Lagarto Café, valentýnské přívěsky na klíče, přírodní mýdla z mostecké prodejny Pure Fiji a další dárky.


MOST: Autodrom - The Most Winter Challenge

Sobota 13. února od 10 hodin

Exkluzivní klub rychlých sériových aut, ve kterém si lidé z řad široké veřejnosti můžou zkusit zajet se svými sériovými vozy v rámci volných jízd mostecký okruh pod 2 minuty. Tuto sobotu se znovu otevírají volné jízdy pro veřejnost.


MOST: KD Medúza – Cirkus bude

Sobota 13. února od 14 hodin

Artistická skupina Mistral Vám již od roku 2005 přináší celou řadu artistických vystoupení.
V sobotu se můžete v Mostě těšit na Cirkus Bude, nesoucí se ve stylu klasických cirkusových vystoupení.


MOST: Kino Café – Valentýnský víkend

Celý víkend

Mostecká kavárna v u kina Kosmos připravila speciální nabídku pro všechny páry a ty, kteří o víkendu chtějí oslavit svátek zamilovaných. Přijďte třeba na Valentýnský francouzák, valentýnské jahodové capuccino nebo valentýnské jahodové latté.


MOST: Benedikt – Valentýnské menu

Celý víkend

Benedikt zve o víkendu všechny zamilované páry na romantickou Valentýnskou večeři v příjemném prostředí. Připravena jsou dvě zamilovaná menu a jedno zlaté menu.


LITVÍNOV: OC MÁJ - Valentýnská party

Pátek 12. února od 17 hodin

Svátek zamilovaných můžete oslavit už v pátek 12. února, v litvínovském obchodním centru Máj. Čeká na vás módní přehlídka z kolekce Lenky Rezkové, Petra Macouna Fashion, kolekce módy za pár pětek, focení zamilovaných dvojic a další překvapení. První tři páry zamilovaných, které se přijdou do Máje vyfotit, budou odměněny valentýnskou večeří pro dva v místní pizzerii. Zváni jsou ale i všichni, kteří chtějí na Valentýna potěšit své blízké či jen tak projevit někomu svoji náklonnost, ti si zde budou moci vybrat i malý dárek, například kosmetiku či bižuterii. Valentýnská party začíná v OC Máj Litvínov 12. února od 17 hodin a doprovází ji také soutěž na Facebooku.


LITVÍNOV: Magic bar – Valentýnská party

Pátek 12. února od 20 hodin

Oslavte Valentýna ve dvou nebo v partě v litvínovském Magic baru. Ke každému drinku je pro vás připraven malý dárek. Start je ve 20 hod.


LITVÍNOV: Zámek Valdštejnů – Valentýn nejen pro zamilované

Sobota 13. února od 10 hodin

Zúčastněte se valentýnské akce na litvínovském zámku. Čeká vás loučemi vyzdobené nádvoří, výstava svatebních šatů, možnost vyfotografování profesionálním fotografem, vytvoření vlastní grafiky s motivem srdce - to jsou některá z lákadel na valentýnský víkend. Od 10 do 17 hodin se budou konat denní a od 17 do 20 hodin pak večerní prohlídky. Během nich si návštěvníci budou moci projít všechny stávající expozice. Otevřen bude stánek s dárkovými předměty ve tvaru srdce.


MOSTECKO: KLÍNY: Sport areál – Vyzkoušejte si zdarma Sled Dogs

Sobota 13. února od 8.30 hodin

V sobotu 13. února 2016 máte možnost zdarma si zapůjčit sněžné brusle Sled Dogs ve skiareálu Klíny. Od 8:30 do 14:00 bude mít možnost na pár jízd zdarma vyměnit své lyže za Sled Dogs.


LOUNY: Stromovka – 1. Ples Funclubu Bohemians

Sobota 13. února od 20 hodin

1. ples fanoušků fotbalu se uskuteční ve Stromovce. Zahraje skupina Aliance, čeká vás bohatá tombola, předtančení


ŽATEC: Křížova vila – Tváře světa

Celý víkend

Zajímavou výstavu fotografií chystá Regionální muzeum Karla Polánka v Křížově vile v Žatci. Uvidíte na ní práci fotografky Věry Vernerové. Ta svým objektivem zachycuje mimořádné okamžiky ze života obyvatel exotických zemí. Nyní máte příležitost posoudit práci této zajímavé ženy a nadané fotografky na výstavě v žatecké Křížově vile v Zeyerově ulici 344 až do 28. února, otevírací doba Křížovy vily je od úterý do pátku od 9 do 12 hodin a od 12.30 do 17 hodin, v sobotu a neděli v době od 13 do 17 hodin.


ŽATEC: Liďák - Brutus

Pátek 12. února od 21 hodin

Na Brutus rock a rock and roll se můžete těšit v žateckém Liďáku.


LOUNSKO: CÍTOLIBY: Dělnický dům - 9. reprezentační ples Kachen

Sobota 13. února od 20 hodin

Členové lounského 2CV Clubu, milovníci vozů Citroën 2CV, takzvaných Kachen připravili pro další fanoušky těchto aut ples. Zahraje skupina Traxas, chystá se taneční vystoupení a další kulturní program.


LOUNSKO: ROČOV – Valentýnská zábava

Sobota 13. února od 20 hodin

Valentýnskou zábavu připravila Sokolovna Ročov. Zahraje kapela Krušnohorský výběr, Kabát Revival, zatančí skupina HD Zlouni a uvidíte ohnivou show. Čeká vás také recesistická tombola a pivo z ročovského chmele.


TEPLICE: OC Galerie Teplice – Valentýnská zeď přání a soutěž

Celý víkend

Obchodní centrum Galerie Teplice připravila pro všechny, kteří slaví svátek zamilovaných, netradiční způsob, jak blízké osobě vyznat lásku, Valentýnskou zeď přání. Celá akce trvá do 14. února, v pondělí 15. února budou vyhlášeni tři nejoriginálnější autoři, kteří získají dárkovou tašku s následujícími dárečky se šátek značky ORSAY, čaje z OXALIS, kosmetiku MANUFAKTURA, vstupenky do kina PREMIERE CINEMAS, poukázky INTERSPORT a drink zdarma od BUBBLEMANIA. Zeď přání zůstane v obchodním centru vyvěšena i v dalším týdnu. Více se dozvíte v našem článku.


TEPLICE: OC Olympia – Valentýnský program

Sobota 13. února od 15 hodin

Zábavný valentýnský program připravila i Olympia Teplice. Těšit se můžete na rychlokurz tance, taneční exhibice, děti mohou maminkám nebo třeba kamarádovi vyrobit foto do rámečku, sladké překvapení pro všechny a soutěže o večeři pro dva.


ÚSTÍ NAD LABEM: Muzeum – Bitva 1126

Sobota 13. února od 10 hodin

Doprovodný program k výročí bitvy u Chlumce. Ukázky raně středověkých řemesel a zábavné aktivity pro děti. Od 11.00 a od 15.00 hodin proběhne přednáška Bc. Martiny Vodákové k této tematice.


DĚČÍN: Garáž – Radim Hladík a Blue Effect

Pátek 12. února od 22 hodin

Absolutní klasika a jedna z největších legend české hudební scény Radim Hladík se po delší době opět vrací do děčínské Garage. Společně se svou kapelou Blue Effect je stálicí české hudební scény již od 60. let. Kapela hraje již řadu let v ustálené sestavě. Zpěv a kytaru má na starosti multitalentovaný Honza Křížek, basovou kytaru obstarává Vojtěch Říha a bicí Václav Zima.


DĚČÍN: Valentýnský taneční večer na lodi

Sobota 13. února od 18 hodin

Valentýn na lodi popluje po klidném Labi. Romanticky vyzdobená loď Labské plavební společnosti vyplouvá v sobotu v 18 hodin na okružní tří hodinovou plavbu. Na palubě bude podávána večeře a sladký raut. Zábavu zajistí živá hudba na palubě, zábava pokračuje až do půlnoci. Loď Bohemia vyplouvá v sobotu 13. února v 18 hodin z přístaviště u knihovny.


LITOMĚŘICKO: TŘEBENICE – Masopustní vlak

Sobota 13. února od 13.15 hodin

V Třebenicích budou v sobotu slavit Masopust, na vlakovém nádraží. Těšit se můžete na masopustní rej, dračí dechovku, masopustní průvod a na příjezd masopustních speciálů, hudební a divadelní vystoupení na náměstí. Občerstvení zajištěno.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru