Kadaň – Rok se s rokem sešel a další ples města Kadaně je tady! Tentokrát bude mít nádech středověku. Na počet krále Karla IV, který Kadaň dvakrát navštívil a letos uplyne 700 let od jeho narození.

Ilustrační foto

Ples se koná 23. ledna v kulturním domě Střelnice a bude to tady vypadat jako na královském dvoře. Chybět nebude vystoupení kejklířů, střelba z kuše, ale ani žánrový fotokoutek, který bude tentokrát připraven tak, že si hosté své foto ihned odnesou. Na návštěvníky, kteří přijdou na ples stylově oblečeny, čeká dárek.

Na královském dvoře se samozřejmě dobře a bohatě jedlo a hodovalo, proto nebude chybět stylové menu. Také ceny v tombole budou vybrány tak, aby doladily atmosféru. Jednou z nich bude například feudální hostina pro 12 lidí. To, co zůstane stejné jako v loňském roce, bude kapela - o hudbu se opět postará MK Collective, který si loni získal návštěvníky na svou stranu. V Cavern Clubu pak DJ Píďan roztančí publikum při Oldies Party.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru