Chcete se projet v loďce po lampiony vyzdobeném rybníku? Přijďte na Benátskou noc na Červeném Hrádku
Zámecký rybník. Zdroj: KVIZ Jirkov
Co se chystá

Jirkov – Zajímavou akci můžete v sobotu 16. června navštívit na Červeném Hrádku u Jirkova. U zámeckého rybníka bude Benátská noc.

Ostrov a okolí zámeckého rybníku v sobotu večer ožije taneční zábavou. Vystoupí skupina BOLLY LADIES a k tanci a poslechu zahraje kapela Retrosexuals. Za svitu lampionů se bude nejen tančit, ale třeba též plout v loďkách po zámeckém rybníku. Samozřejmě nebude chybět občerstvení, těšit se můžete třeba na rybí gril.

Benátská noc začíná v 20.00 hodin, vstup je volný.

Stejně jako minulý víkend můžete i tuto sobotu a neděli navštívit na Červeném Hrádku také zámeckou oranžerii. Zahradní restaurace s venkovním posezením bude otevřena od 12.00 do 18.00 hodin.

1506rybnikoranzerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru