Tvůrčí dílny v galerii Kryt již tuto sobotu. Budou se vyrábět dárky ke Dni otců
Ilustrační foto. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Co se chystá

Klášterec nad Ohří – Víte, že tuto neděli se slaví Den otců? Sice tento svátek není tak oblíbený a populární jako Den matek, ale každého tatínka určitě potěší, když si na něj vzpomenete. A co takhle mu dát i nějaký dárek? Pokud ho chcete s dětmi vlastnoručně vyrobit, přijde v sobotu do klášterecké galerie Kryt.

V galerii Kryt se v sobotu 16. června konají tvůrčí dílny pro veřejnost pod vedením Ireny Hofhans. Ústředním tématem bude Den otců a dílny budou probíhat v rámci výstavy dětských prací Máme rádi Klášterec. „Přijďte si prohlédnout obrázky kláštereckých dětí a vytvořit si malý dárek pro tatínka,“ zvou na akci organizátoři. Tvořit se bude od 14.00 do 16.00 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru