Kadaň – V kadaňském Orfeu zažijí v sobotu 12. prosince fanoušci Star Wars filmový maraton, mohou zhlédnout všech šest dílů ságy najednou. Promítat se začíná ve 13.00 hodin.

Zdroj: www.kultura-kadan.cz

Přijďte se připravit na sedmý díl velkolepé ságy. Osvěžte si paměť a připomeňte si, čím byl výjimečný malý Anakin, kdy a proč se přiklonil k temné straně a kam zmizeli všichni rytíři Jedi. Pokud přijdete stylově vyfiknutí, získáte nejen drink zdarma, ale také budete moci vyhrát soutěž o nejlepší masku a odnést si dvě volné vstupenky do kadaňského Kina Hvězda.

Všechny masky se navíc zvěční na společné fotografii a všichni účastníci si budou moci vyzkoušet své znalosti světa Star Wars v kvízu. Nejlepší luštitelé budou opět odměněni dvěma vstupenkami na sedmý díl ságy.

PROGRAM:
13:00 zahájení
13:05 Epizoda I (2:11)
15:20 společné foto
15:30 Epizoda II (2:17)
17:50 Epizoda III (2:15)
20:05 losování kvízu a nejlepší masky
20:15 Epizoda IV (2:10)
22:30 Epizoda V (2:00)
00:40 Epizoda VI (2:03)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru