Chomutov – Nevíte kam vyrazit v sobotu 31. října s dětmi? Přijde oslavit Halloveen do Podkrušnohorského zooparku, který pro vás opět připravil strašidelnou Zoo.

Vydlabat dýni dá pořádně zabrat. Foto Martin Šopf

Program začne v 16. hodin, kdy si malí i velcí návštěvníci mohou vydlabat strašidýlka z dýní a zatančit si při hudbě chomutovské skupiny Úlet. Po 17. hodině vyjde z dětské Zoo lampiónový průvod na dobrodružnou cestu zooparkem. Na závěr se všichni mohou těšit na ohňovou šou.

„Přijďte si zpříjemnit podzimní odpoledne, nezapomeňte si halloweenský kostým a potřeby na dlabání dýní. Dýně i lampióny můžete koupit v zooparku,“ říká mluvčí zooparku Martina Pelcová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru