Něco pro zamilované. Zoopark pořádá večerní májové projížďky v kočáře osvětleným skanzenem
Ilustrační foto Zdroj: zoopark
Co se chystá

Chomutov - Květen je lásky čas. A k lásce patří romantika. Podkrušnohorský zoopark proto připravil pro všechny zájemce večerní májové projížďky v kočáře.

Jízdy se uskuteční v pátek 18. a sobotu 19. května a ve stejné dny následující týden, tedy v pátek 25. a sobotu 26. května. Poprvé spřežení vyjíždí ve 21.00 hodin, s poslední výpravou se koně rozjedou ve 22.40 hodin. Kočár je pro čtyři až pět osob a jedna jízda stojí 250 korun (cena je za celý kočár).

Vozka bude čekat u restaurace U Pratura a proveze zamilované dvojice, ale třeba i celé rodiny nebo kamarády kouzelně osvětleným skanzenem Stará Ves – kolem statku, kapličky či větrného mlýna. Jedna jízda trvá patnáct až dvacet minut. Jízdu si lze telefonicky objednat na čísle 602 973 947.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru