Kadaň - V kadaňském Orfeu vystoupí v pátek 23. října od 20 hodin Ondřej Havelka se svojí skupinou Melody Makers. Potěší tak všechny fanoušky jeho interpretace populární hudby období raného a vrcholného swingu od počátku let třicátých až k raným létům čtyřicátým.

Ondřej Havelka. Foto: archiv zpěváka

Pestrý repertoár zahrnuje atraktivní skladby širokého žánrového spektra, sweet and hot, od hollywoodských muzikálů až po vrcholná čísla swingových big-bandů. Stylizace koncertního show sleduje ve všech detailech typické dobové způsoby, počínaje kostýmy a účesy interpretů a celkovou režií konče. Kapela hraje po celém světě, kde je také velmi oblíbená. V Kadani to bude jejich první vystoupení.

On-line vstupenky si můžete pořídit zde. Další možnost koupit vstupenky je v Informačních centrech v Kadani, Chomutově a Klášterci nad Ohří. Vstupné: 390 Kč v předprodeji.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru