Most - Již tento víkend v neděli vyvrcholí mezinárodní šampionát Carbonia Cup – BestCars4u race day - závodem na tradičním domovském okruhu s více jak 100 přihlášenými vozy z celé Evropy, speciály a formulemi. Vstup na autodrom mezi 9. a 18. hodinou je zdarma.

Foto: Wars - Shark Pictures, Radoslav Holan, Pilot Strana

Wars project 2015 team nastupuje do tohoto závodu v plné sestavě všech čtyř okruhových vozů značky Škoda Octavia od dvousetkoňové Cupovky až po čtyřistakoňový speciál. A to ve třídách A2, A7 a A8. Severočeští borci budou bojovat o stupně nejvyšší.

V divizi A sk.A2 startují hned tři vozy, a to Petr Valeš z BestaCars4u s kalsickou Octavii Cup II., Petr Morávek bude testovat nejslabší přírůstek do závodnické rodiny Octavia Base I., která je vhodná pro začátečníky a Jiří Stránský za William art s.r.o. pojede tradičně s velmi zajímavou Octavii Wars II. na bázi DTM. Vzhledem k odtučňovací kůře a posílení vozů nás čeká velmi dramatický závod.

V divizi A+ startují dva vozy, a to speciál Autoexpres Litvínov s driverem Vítkem Smejkalem, který pojede s novým motorem a absolutní změnou v nastavení na svém speciálu Škoda Octavia KiT Car5, jež disponuje obrovským výkonem motoru 400 PS a téměř 450 Nm kroutícího momentu. Ve spojení s nízkou váhou, sekvenční převodovkou, dokonalým podvozkem věříme, že Vítek potrápí nejednoho soupeře s mnohem výkonnějšími supercars.

Pilot Stránský se pokusí se svým papírově slabým vozem Škoda Octavia Wars II. z divize A potrápit alespoň jeden vůz z této silné divize A+ a zároveň to bude výzva pro team, protože mezi jednotlivými závody bude cca 5 min čas připravit vůz po odjetém závodě v divizi A.

Čeká vás rozhodně strhující podívaná, protože během jednoho dne je odjeto 15 tréninků, 5 kvalifikací a 5 hlavních závodů.

Vše za podpory našich hrdých partnerů: RTT a.s., E-deníky, NADOKO s.r.o., Rien a.s., Autopodbořany.cz, William art s.r.o., DELFY stavebniny, APmotorsport, Shark pictures, Magic Planet, Motormix, Rallyinzert.cz, Rallybazar.sk, Ceskeokruhy.cz, Restart, GP racing Shop, MK racing, Kalmar, BMW Vrakoviště Chotějov, Bestcars4u.cz, Bestwash4u, FEHAS, Dovrchu.cz, Svět Motorů, Webdesign Jan Rieger.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru