Ústí nad Labem - Již v pátek 11. září, se pošesté otevřou brány obchodního centra Forum Ústí nad Labem v rámci největší slevové nákupní akce v zemi s názvem Dny Marianne a přivítají tisíce návštěvnic a návštěvníků. Obchodní centrum se tak stane rájem nejen všech žen a dívek, ale i jejich partnerů. Forum Ústí nad Labem připravilo pro všechny atraktivní doprovodný program, a to od 18 do 23 hodin.

V rámci Dámské jízdy bude nabízet exkluzivní slevy na nové módní kolekce, Nightshopping, odborné rady kadeřníků, vizážistů a stylistů, nezapomenutelnou zábavu a pestrý program v čele s finalisty soutěže Muž roku 2015 nebo odvážnou pánskou strip show Califonia Dreams. Moderátorkou celého pátečního večera bude Mahulena Bočanová.

„Letošní program Dámské jízdy jsme pojali hollywoodsky ve stylu seriálu Sex ve městě. Přítomné dámy budou moci nejen nakoupit s různými benefity a slevami, ale zároveň se nechat rozmazlovat beauty specialisty nebo se pokochat pohledem na sexy muže na pódiu. Ale pamatujeme i na pány – součástí pestrého doprovodného programu bude například přehlídka brazilského bojového umění capoeira nebo energická bubenická show vyhledávaných Tam Tam Batucada. Věříme, že letošní ročník bude ještě přitažlivější a návštěvnicky úspěšnější než ten loňský,“ popisuje marketingová manažerka Fora Ústí nad Labem Kateřina Kejřová.

Více informací na www.forumustinadlabem.eu/cz a na Facebooku.

Forum Ústí nad Labem se v pátek 11. září stane součástí největší slevové nákupní akce u nás i na Slovensku, Dnů Marianne, do které se zapojí více než 4500 značek a obchodů. Slevy až 70% nabídnou ve Foru obchody a služby v rámci Nightshoppingu, a to až do 23 hodin. Kromě welcome drinku si budou příchozí moci vychutnat i pocit VIP – ve fotokoutku se bude možné nechat vyfotit po boku celebrit a exkluzivních hostů.  Celým pátečním programem provede herečka a moderátorka Mahulena Bočanová.

Dokonalý servis v hollywoodském stylu poskytnou profesionální kadeřníci, stylisté a vizážisté, kteří poradí s výběrem líčení a nejvhodnějších outfitů z aktuální podzimní kolekce. Dámy se budou moci kochat a pánové inspirovat při módní přehlídce finalistů soutěže Muž roku 2015. Atraktivní modelové předvedou v několika blocích novinky konfekční, streetové, sportovní, ale i volnočasové módy a spodního prádla.  Svým šarmem, ale i pánskou strip show, zvýší tep přítomným dámám členové souboru Califonia Dreams.  

Brazilské rytmy karnevalové samby se obchodním centrem ponesou díky energií prostoupenému vystoupení bubenického ansámblu Tam Tam Batucada a z Brazílie bude i ochutnávka bojového umění capoeira.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru