Chomutov – Dva měsíce prázdnin se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci a s ním zároveň startuje druhá polovina hudebních večerů a koncertů na chomutovské Hřebíkárně. Sérii skvělé muziky zahájí v první zářijový pátek rockově bluesová formace Pohoda a my pro vás máme čtyři vstupenky.

pohoda 1

Plzeňská Pohoda   Foto: zdroj/facebook kapely

Pohoda z Plzně natřikrát

Plzeňská kapela Pohoda spatřila světlo světa v roce 1984 a za jejím vznikem stál jeden z členů tehdy veleúspěšného bandu Odyssea Jan Nový Cimbura. První éra Pohody skončila v roce 1989 natočením debutového CD Propast, které ovšem nikdy nevyšlo.
Druhý zrod Pohody přišel v průběhu roku 2002, ani ten ale neměl extra dlouhého trvání. Stejně jako v případě prvním uzavřela kapela svoji kapitolu vydáním CD (Život je krásnej) a následně se rozpadla (2006).

Do třetice všeho dobrého

Potřetí se parta výtečných muzikantů a kamarádů schází v roce 2012 a v sestavě Jan Nový Cimbura, Jiří Krombholz, Jiří Bavr Lokajíček a Josef Lisec hraje dodnes. „Jmenujeme se Pohoda blues rock a tentokrát jsme ještě mnohem víc blues rock než kdykoliv v minulosti. A pokud to mám porovnat s Odýs (Odyssea), tak je to tak desetkrát víc potichu a je tam desetkrát víc blues,“ zhodnotil třetí reinkarnaci v rozhovoru pro server Rockmag frontman kapely Jan Nový Cimbura.

Kdy a za kolik

„Pohodově“ rock bluesový večer na Hřebíkárně proběhne v pátek 4. září od 19.30 hodin, za vstup zaplatíte sto padesát korun. Lístky si můžete pořídit i v předprodeji na recepci areálu (tel. 725 051 466; 603 594 458). Buďte rychlí, pořadatel uvádí omezený počet vstupenek.

Soutěž o 2x2 lístky

Jak jsme v úvodu uvedli, i tentokrát jsme pro dva z vás připravili po dvou vstupenkách. Pravidla, podle kterých hrajeme, jsou již známá, přesto je znovu zopakujeme. Odpovězte správně na soutěžní otázku, odpověď nám posílejte na redakční poštu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (do mailu nezapomeňte uvést své telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat) a pak již stačí čekat, zda se na vás usměje štěstí. Uzávěrka soutěže bude ve čtvrtek 3. září v 12.00 hodin přesně. (Upozornění: Odpovědi bez telefonního kontaktu nebudou do soutěže zařazeny, v případě, že se nebudeme moci dovolat, losujeme dalšího výherce.)

Soutěžní otázka: Napište nám, kdo ze čtveřice Pohodářů usedá za bicí...

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru