Klášterec nad Ohří – V klášterecké galerii Kryt bude opět vystavovat skupina Ostrovské malířky. Výstava bude zahájena vernisáží 20. dubna v 17:00 hodin.

Ostrovské malířky je skupina amatérských malířů a malířek z Ostrova a Karlových Varů. Najdete mezi nimi malíře různých profesí - lékaře, stavaře, manažery, učitele a jiné. Ti všichni malování ve skupině Ostrovských malířek vnímají jako relax a obohacení života. 

Skupina funguje jako "průtočná" - malíři přijdou, naučí se techniku, rukopis a usoudí, že začnou malovat někde jinde sami. Často se stává, že se po nějaké době zase do skupiny vrátí, případně přivedou někoho z nových adeptů. Na umělecké scéně skupina působí 20 let.

Skupina Ostrovské malířky vystavovala v Klášterci už v roce 2013 a měla tehdy velký úspěch.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru