Chomutov – Nejen na rockery a fanoušky bigbítu myslí chomutovské rekreační centrum Hřebíkárna. Další chystanou hudební akcí potěší příznivce country muziky, v sobotu 16. května tady v rámci tanečního country večera vystoupí skupina MaraCas. E-chomutovsko pro vás opět připravilo čtyři vstupenky.

maracas 95

MaraCas

Skupina MaraCas hraje živý, rytmický styl moderního country. Své posluchače si našla převážně ve střední generaci, která ráda poslouchá české texty vyprávějící příběhy, týkající se životů nás všech. V současnosti je na české scéně jen málo kapel, které se tímto stylem zabývají a skupina MaraCas svým stylem pokračuje v tom, co všichni dobře znají například od Michala Tučného, skupiny Fešáci či legendárních Greenhorns.

Přestože kapela zpívá hlavně česky, pro hudební motivy si zaskočila přes oceán, tedy do země, kde se country narodilo. Skupina se nechala inspirovat americkými kapelami a zpěváky, hrající tzv. nový styl druhé vlny (Alan Jackson, Darryl Worley, Travis Tritt a další). Písně MaraCasu ocenili i posluchači v Dánsku, Německu a na Slovensku. Nejvýznamnějším oceněním pro formaci bylo získání "Ceny Michala Tučného", druhé místo v soutěži "Talent Country radia" a samozřejmě i stále přibývající řady fanoušků.

Kdy a za kolik

Taneční country večer na Hřebíkárně proběhne v sobotu 16. května od 19 hodin, za vstup zaplatíte rovnou stokorunu.

Soutěž o 2x2 lístky

Jak jsme v úvodu uvedli, i tentokrát jsme pro dva z vás připravili po dvou vstupenkách. Pravidla, podle kterých hrajeme, jsou již známá, přesto je znovu zopakujeme. Odpovězte správně na soutěžní otázku, odpověď nám posílejte na redakční poštu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (do mailu nezapomeňte uvést své telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat) a pak již stačí čekat, zda se na vás usměje štěstí. Uzávěrka soutěže bude v den konání akce v 12.00 hodin přesně. (Upozornění: Odpovědi bez telefonního kontaktu nebudou do soutěže zařazeny, v případě, že se nebudeme moci dovolat, losujeme dalšího výherce.)

Soutěžní otázka: Napište nám, ve kterých letech kapela MaraCas vznikala...

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru