Firmy si oblíbily operativní leasing
Nová Kia Stonic.
Co se chystá

Kladno - Vozy značka Kia patří v Česku k nejkupovanějším. Jsou dostupné, spolehlivé a mají dostatek autorizovaných servisů. Jeden sídlí i v Kladně.

Na autosalonu v Ženevě představila značka Kia úplně nový Cee´d a recenze nešetří chválou. Značka Kia se celkově těší v tuzemsku oblibě. Z jejích modelů si totiž motoristé vždy vyberou, ať už jsou jejich požadavky jakékoliv – od rodinného vozu přes manažerský firemní vůz. Kia navíc nepodcenila ani podporu zákazníků. Autorizovaný dealer a servis tak nechybí ani ve středních Čechách.

V Kladně najdou zákazníci autorizovaného prodejce Kia Kladno – MKD s.r.o. v ulici Ke Stadionu. Jeho zaměstnanci se zákazníkům věnují každý pracovní den od osmi hodin do sedmnácti. V sobotu pak do dvanácté hodiny. Spolehnout se mohou na plnou zákaznickou podporu. „Jsme autorizovaný distributor a servis, takže pro zákazníky zařizujeme vše od A po Z. Zajistíme i reklamní polepy na vozy. Častými klienty jsou firmy, které zjišťují, co jim můžeme nabídnout. Popíšou nám své představy, požadavky a potřeby. Na základě toho jim navrhneme to nejlepší řešení,“ představuje činnost firmy manažer David Paul.

1603kia4

Podle jeho zkušeností dávají firmy nyní přednost operativnímu leasingu. „Je to totiž elegantní řešení. De facto si na určitou dobu, nejčastěji na dva či tři roky, pronajmou vozy, za něž měsíčně platí stanovenou částku. O nic se již nemusejí starat. Veškerý servis, pneuservis, pojištění i dálniční známka je v ceně,“ vysvětluje manažer. Pokud se s vozem něco stane, dostanou vůz náhradní. Běžné náhradní díly jsou v servisu skladem, ty které nejsou, mají servismani k dispozici do druhého dne. Tyto skvělé podmínky operativního leasingu si v poslední době nacházejí stále více příznivců i mezi fyzickými osobami. „Je to totiž elegantní způsob, jak se vyhnout skládání akontace. Zákazník tak hradí jen měsíční nájem, ve kterém jsou zahrnuty již všechny služby spojené s provozem vozu,“ podotýká manažer.

A která auta firmy svých zaměstnancům pořizují? Podle Davida Paula je největší zájem o vozy střední třídy, hlavně modely Kia Ceed. „Manažeři volí čtyřkolky, v poslední době hlavně Kia Sportage,“ dodává Paul.

1603kia2

Prostorově větší vozy, jako například Carens volí spíše soukromí zákazníci. Ať už jde však o jednotlivce, nebo firmu, pokud pořizují skladové vozy, do týdne od první schůzky s autem odjíždějí. „Zákazníkovu schopnost vůz financovat prověřuje banka, což chvíli trvá. Setkáváme se ovšem i s takovými, kteří chtějí platit hotově. To ale neumožňuje zákon, takže je musíme odkázat na banku,“ podotýká manažer.

Pokud zákazník volí auto z výroby, čekací lhůty se pohybují od tří měsíců do půl roka. „Rád bych k nám také pozval všechny milovníky novinek. Velmi brzy u nás bude k vidění zcela nový Stinger,“ závěrem láká návštěvníky David Paul.

Více naleznete na https://www.kiakladno.cz/.

1603kia3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru