Bubeník Dušan Černák v Chomutově povede další bubenický kurz
Tryptych.
Co se chystá

Chomutov - Dušan Černák, jeden z nejvýraznějších bubeníků současné česko-slovenské scény, zve hráče na bicí na svůj kurz do Chomutova. A k tomu přidává koncert formace ve složení Klápště, Mikláš, Černák vystupující pod jménem Tryptych.

Intenzivní kurz proběhne od 16. do 18. března 2018 v chomutovském Hotelu Sudety. Dušan Černák hráče provede pěti tematickými okruhy od přípravy na hraní, přes techniku hry, svět rytmů, breakování až po sólování. "Intenzívny kurz hry na biciu súpravu" je vhodný pro všechny bubeníky bez ohledu na preferovaný hudební styl nebo hráčskou zdatnost.

"Po absolvovaní kurzu sa budete orientovať vo všetkých dôležitých aspektoch hry na biciu súpravu. Z vedomostí a kreatívnych konceptov získaných na kurze budete ešte dlhý čas čerpať inšpiráciu na zdokonaľovanie svojho herného prejavu," řekl k tomu Dušan Černák.

Jeho slova potvrzují účastníci jeho kurzů. "Dušan je vynikající profesionální bubeník a dokáže vám rozšířit obzory vlastními zkušenostmi...," hodnotí zkušenosti z kurzu facebookový uživatel Honza Stuchl. "Za krátký čas mě toho dokázal naučit spoustu a ovlivnil způsob nejen toho jak hraji, ale i jak cvičím," dodává Václa Švestka.

"Dušan je supertalentovaný hudebník a také skvělý lektor s hodně originálním humorem. Myslím, že pro bubeníky prahnoucí po zdokonalení je Dušanův kurz ideální volbou," uvedl Mirek Koranda z pořádajícího Jazzu pod horami.

Cena kurzu je 2 800 Kč a přihlásit se lze přes webový formulář na http://jazzpodhorami.cz/kurz_bici_2/.

V pátek 16. března vystoupí v Hotelu Sudety Dušanova dark-fusion formace Tryptych. „Tryptych byl pro nás jedním z největších zážitků loňské sezony Jazzu pod horami, a tak jsme si řekli, že to bude jediná kapela, která letos zahraje znovu,“ řekla Tereza Dvořáková, organizátorka Jazzu pod horami.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru