Mostecko - Po čtyřleté přestávce bude v sobotu 11. dubna odstartován první ze série závodů do vrchu Triola Cup, na 2,7 km dlouhé trati mezi Janovem a Křižatkami, s 18 zatáčkami a 150 m převýšením. Tento první závod s názvem O pohár města Litvínova bude slavnostně odstartován ve 12 hodin v ulici Větrná v Janově, jezdci budou ale trénovat již od 9 hodin.

 

Na trati uvidíte například dlouholeté matadory bratry Pištovi, dále bratry Součkovi, potom pojede například Pašek, Myslivec, Káňa, Štefan, Štefanik, Rieger, Moscato, Vesely, Andrys nebo Ballek. Největší lákadly mezi auty jsou tovární vůz Škoda Fabia S 2000, fantasticky rychlé Subaru WRC, patřící partnerovi naší soutěže společnosti RTT, Ford Focus KS10 s téměř 300PS je jedna z nejrychlejších předokolek v naší republice, skvělé vozy Mistusbishi Lancer EVO 5., 6., 7., 8. a 9. generace, Subaru Impreza Sti, Suzuki, Škoda,Fiat, VW Golf různých generací, měla by přijet i superrychlá formule Forim Hond.

Závodit mohou pouze jezdci s vozy, které mají bezpečnostní rám, průměrná rychlost aut se bude pohybovat okolo 90 k/h, maximálně se pojede okolo 145 km/h.
Diváci budou mít příležitost před závodem nebo po závodu prohlédnout si auta zblízka, budou si je moci vyfotit, popovídat si z jezdci a možná neodejdou s prázdnou...

Všechny diváky žádáme o maximální opatrnost, a o dodržování přesných pokynů traťových komisařů a pořadatelů. Apelujeme na všechny diváky, aby zbytečně neriskovali, nevstupovali na nebezpečná a zakázaná místa a ani v žádném případě nepřebíhali trať.

Všechny obyvatele z okolí tratě upozorňujeme na možnost dopravních omezení.
Poděkování za přípravu a podporu tohoto závodu patří především firmám a společnostem: RTT, a.s., Nadoko a.s., William art s.r.o., Delfy stavebniny, Bestcars4you, Bestwash4you, AP motorsport Litvínov, Butzbach, Autoexpres Litvínov a další.

VIDEOPOZVÁNKA PROMOTÉRA ZÁVODŮ TRIOLA CUP:

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru